onsdag 9 januari 2013

Du kan tjäna pengar vid datorn!

Visst du att det faktiskt är ganska enkelt att tjäna pengar på internet? Själv hade jag inte en aning. Visserligen har jag ibland hamnat på sidor som ska "hjälpa dig att bli rik" men har egentligen alltid bara tänkt att det är bluff och båg. Om ni nu tjänar SÅ MYCKET, hur kommer det sig då att ni sitter och skriver om dessa fantastiska metoder på internet hela dagarna - istället för att relaxa på någon varm strand någonstans i något tropikland?

Jaja, nog om det. Nu har jag i varje fall börjat jobba med enkäter där man skall besvara olika frågor och får sedan betalat. Har på bara en vecka dragit ihop ett antal hundralappar och då har jag inte arbetat ihjäl mig direkt! Tvärtom har jag bara fyllt i dessa när jag inte haft något bättre för mig. Om du är intresserad av att komma igång med betalda undersökningar rekommenderar jag även ett besök till den här sajten.

Hittade även par fler intressanta webbjobb som ger pengar men de flesta kräver att man har en etablerad blogg - något som man kanske inte riktigt kan säga att min är ännu. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar